Торт «Ніжність з ягодами" 

Має специфічно вишуканий смак і чудово ніжний аромат. У нього можна додавати будь-які  ягоди( малина, чорниця, полуниця) Коржі бисквітні,крем сметанковий. Горіхи додавати не рекомендується з причини того, що вони погано гармоніюють з даним видом сировини. 

 


Чорничний торт

Ніжний ,легкий присмак чорного мусу у поєднанні з ванільним бісквітом та легким вершковим кремом з додаванням нотки цитрини,створює післясмак чорного морозива 

Дуже смачний,повітряний , неприторний шматок свіжого торта подобається і діткам і дорослим.


Торт "Пломбір в шоколаді"

Надзвичайно смачна начинка!Вона нагадує морозиво пломбір у шоколаді.

Шоколадний шифоновий бисквіт з кремом на основі білого шоколаду та вершків з вкрапленнями шоколадної карамелі.

Легка насолода!


Торт "Піна колада"

Повітряний ванільно-кокосовий бисквіт, просочений  ананасовим соком у поєднанні з вершковим  кремом з білим шоколадом , ананасовим компоте та персиковим мусом.

Дуже гарно смакує як і діткам так і дорослим.Начинка легка, ніжна,неприторна.


Торт "Угорський Добуш"

 

У складі :шоколадні горіхові коржі,шоколад,кусочки подрібленого бізе,горішки,карамель та кава.Торт важкий по вазі


Торт "Рафаело".

Ніжний бісквіт  розсипчастий, з ароматом кокоса.Робиться на основі кокосової стружки.Коржі просочені джемом ягід(малина,полуниця)сметанно-вершковий крем з ноткою кокосу.Дуже смачний та ніжний на смак.Неприторний,для тих хто любить кисло-солодке. Торт не мокрий!

 


Персиковий торт

Ніжні бисквітні коржі, просочені персиковим сиропом гарно гармонують зі вершково-сметанним  кремом з додаванням персикового соку та шматочків соковитого персика.Торт в міру солодкий, запашний та з вражаючим смаком.


Торт "Шоковишня"

Шоколадні коржі, вершково-сирний крем і вишневе конфі.Торт -насолода!!!Торт важкий від 3кг


Торт "Малиновий оксамит"

  Вологі червоні коржі поєднані з ніжним кремом з маскропоне.Торт дуже ніжний та смачний, неприторний!  Вам сподобається його ні з чим незрівнянний смак з ноткою малини!

Торт важкий по вазі!


Торт "Полуниця в шоколаді"

Горіхово-шоколадний бисквіт з ніжним вершковим просоченням в поєднанні з шоколадно- сирним кремом та полуницею.Торт ненудний ,неприторний.


Торт "Вершково-сирний з фруктами"

-Це чудове поєднання ароматного бісквіту та низькокалорійного крему з сирним смаком. У сирний торт можна ще додати будь-які фрукти і ягоди, можна і консервовані у власному соку.Торт дієтичний,ніжний та легкий


Торт "Вишня з бізе у карамелі"

Шоколадний шифоновий бісквіт, крем-чіз, вишневий комфі та карамельний крем із наповнювачем бізе та горішками створюють насолоду смаку.Торт солодкий і ситний


Торт "Бубл гум"( полунично- банановий)

 

Чудова легка,некалорійна начинка! Легке полуничне суфле у поєднанні з банановим суфле це просто насолода у смаках.

Начинка гарно підходить як і для дитячих тортів так і для дорослого святкування



Торт "Фереро Роше"

Ніжний шоколадний бисквіт,просочений бренді та сиропом(можна з додаванням солодкої кави -по бажанню!),два види крема-шоколадно-вершковий та шоколадно-пудинговий.Прослойка-  горіх та крихти вафель.

 

 

 

 


Торт "Веселка"

Улюблений торт дітвори, через яскравий розріз

 У складі:молочний бисквіт ,просочений солодким сиропом.Крем легкий на основі сметани з додаванням йогурту(при бажанні може бути вершково-сирний з шматочками фруктів)Торт з такою начинкою важкий на вагу.Від 3кг!


Торт "Лимон-чорниця"

Гарне поєднання шифонового бисквіту з цедрою лимона, легкий цитриновий крем-чіз і наситчений смак чорничного комфі ,створюють просто неймовірний   дует.Торт для любителів не солодких тортів.


Торт "Полуничний мохіто"

Шпинатні бисквіти з полуничним просоченням,полуничне комфі з шматочками ягід і крем чіз.Легкий,свіжий післясмак.Торт від 3 кг(важкий по вазі)


Торт «Горіхово-карамельний»

для тих хто любить горішки.У складі:пишний білий бісквіт з горіхами,просочений кавовим напоєм з лікером,вершковий крем з згущеним молоком.Торт надзвичайно смачний.


Вершковий торт зі смородиною

В головних ролях-ніжні вершки і смородина.Шикарний дует!

Для приготування бисквіту використані дрібно розмелені квіти лаванди.Крем-чіз на основі легкого вершкового сиру.Торт легкий, смачний з кислинкою.

 


Торт "Моцарт і Сальєрі

 

Надзвичайно цікавий торт з пухким  шоколадним бисквітом, прослойкою  гриляжу з волоських горішків та соковитою вишенькою у вершково-шоколадному кремі.



Торт "Осінь" ( шоколадно-апельсиновиий)

Ніжний шоколадний бисквіт , просочений апельсиновим нектаром поєднаний з шоколадним кремом "тафіта" та соковитою прослойкою апесинового курду.Смак ярко вираженого апельсину залишить у вашій пам"яті яскравий після смак бабиного літа.


Шпинатно-малиновий торт.

Це неймовірний смак і дивовижний післясмак.Насправді шпинат у торті  не відчувається, але надає торту гарного відтінку смаку.Малина чудово поєднюється з легким вершковим кремом.

торт важкий по вазі!


Торт "Імператор"
Торт поєднує в собі три види бисквітних коржів-з курагою,горіховий,кавовий.Креми два види: на основі згущеного молока з додаванням коняку та подріблених горішків та кокосовий на білому шоколаді


Торт "А-ля Тірамісу"

 

Білий ванільний бисквіт ,просочений амаретто з прошарком крих шоколаду та какао,гарно поєднується з легким вершковим сирним кремом -маскропоне.Торт легкий,неприторний і чудово смакує як дітям так і дорослим.Легка начинка по вазі!

 

 

 

Торт "Абрикос-шоколад"

 

Кофейно-шоколадний бисквіт поєднаний з абрикосовим  прошароком та смачнющий сирний  крем


Торт "Ситний персик з горішками"

Торт включає в собі поєднання  соковитого пюре з персиків з жареними горішками у суміші шоколаду та згущеного молока.У торті також використовується легкий вершковий крем та шоколадний бисквіт.Торт солодкий та ситний.

Важкий на вагу!


Торт "Ягідки в шоколаді"

 

Пухкий шоколадний бисквіт з легким ягідним просоченням,крем- вершково-шоколадний (ганаш)з додаванням ягід чорниці.Торт для шокоманів!


Торт медовий.

 

Звичайна класика.Тонкі медові коржі,ніжно поєднюються з легким сметанним кремом.

 


Торт трюфельний.

Шоколадний бісквіт з додавання чорного шоколаду і шоколадного просочення і шоколадно-коньячний  крем.За бажанням можна додати жарений арахіс.Доданий в крем коньяк, додає особливий аромат і не залишить байдужим навіть самого запеклого любителя бісквітів!Ласощі для справжніх любителів шоколаду!


Торт «Шерідан» -

контраст білого та чорного,який створює ніжний ванільно-шоколадний бисквіт та крем брюле та сочна вишня.Приємно порадує гурманів своїм помірно солодким гарнонійним смаком вишні та ароматом кави     



Торт "Комора білочки"

Горіхові бисквіти з родзинками поєднуються з шоколадним кремом на основі вершків з додаванням цільних горішків.Смак тортика доповнює грушеве кулі.

Торт  неприторний ,але солодкуватий присмак  за рахунок соковитої груші.

Важкий по вазі.Замовлення від 3 кг без оздоблення.


Шоколадно-малиновий

Пухкий шифоновий бисквіт з начинкою з ароматної малини та вершково-шоколадного крему.Свіжий, легкий смак!


 

      Торт "Снікерс"
Ніжний шоколадний бисквіт, пропитанний  сиропом,  крем с карамелью та водоспад горішків.Торт дуже ситний і солодкий.Такий же ситний як батончик "Снікерс". Щільний. Часто використовують для нижніх ярусів.



Торт "Квочка"

 

Білий бисквіт з кусочками подрібленого шоколаду,заварний крем з наповнювачем  бізе та подрібленими жареними горішками.

Дуже смачний,пухкий і пористий тортик ,який створює м'який солодкий смак Торт ситний,але спробувавши його,вам захочеться ще кусочок


Торт "Опіум"

 

Шоколадний бисквіт у поєднанні з заварним маковим кремом,бізе та кусочки горіхів.Торт солодкий та смачний.Ніжний, м'який, ароматний тортик!

 

 


 

 

Фісташково-малиновий торт.

Поєднання бісквіту на основі мелених фісташок, просоченого малиновим комфі та легкого  вершково-масляного крему з сиром типу "Філадельфія".Цікавий смак і незабутній післясмак!


Торт "Лілія" 

 Різнокольорові(жовткові та білкові) бисквітні коржі,лікерна пропитка та чорнично-сирне суфле.Володіє особливою неповторною вишуканістю й витонченістю! Ароматний і легкий смак залишиться у Вашій пам'яті на довго! З кожним шматочком все більше з'явиться бажання заспівати!

Торт рекомендується  для нижніх ярусів для великих весільних тортів


Торт "Маково-горіховий зі шоколадним кремом"

Пухкий маковий бисквіт,просочений солодким сиропом чергується з двома видами крему-маковим(заварним) та  шоколадним (на основі вершків) з додаванням жарених горішків